Aanvullende verzekeringen

Uw Bestelpolis bestelautoverzekering kunt u aanvullen met enkele nuttige verzekeringen, om u in een aantal gevallen nóg meer zekerheid te bieden. De volgende verzekeringen kunt u afsluiten samen met uw verzekering:

Rechtsbijstandsverzekering

In het drukker wordende verkeer loopt u steeds meer kans op ongelukken. De schade die daar uit ontstaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Die schade wordt lang niet altijd vanzelfsprekend vergoed. Met een rechtsbijstandverzekering vergroot u uw kansen op het halen van uw recht en vergoeding van schade.

Ongevallen inzittenden verzekering

Een ongevallen inzittenden verzekering is een verzekering die uitkeert bij een ongeval, dat overlijden of blijvende invaliditeit tot gevolg heeft van de bestuurder en/of passagiers. De uitkering staat los van de schuldvraag.

Schadeverzekering voor inzittenden

Een schadeverzekering voor inzittenden gaat een stap verder dan de ongevallen inzittendenverzekering. De schadeverzekering voor inzittenden dekt de daadwerkelijk geleden schade na een ongeval. Denk aan schade aan kleding en bagage, medische kosten, inkomstenverlies, hulp in de huishouding, een aangepaste woning en vervoer.

 

De kosten voor de verschillende aanvullende verzekeringen ziet u tijdens het aanvragen van uw offerte.

dekking

 

 
     Home > Dekking > Aanvullende verzekeringen

   sitemap      execution only      uw privacy      disclaimer      klantenservice      home