Maatschappijen

 

Bestelpolis werkt bij de samenstelling van haar verzekeringen uitsluitend samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Hier vindt u een overzicht van de verzekeraars die aan de basis liggen van ons verzekeringsaanbod.
 

Aegon

Aegon behoort tot de top vijf van beursgenoteerde verzekeringsmaatschappijen in de wereld en is één van de grootste verzekeraars in Nederland. Aegon biedt schade-, levens- en inkomensverzekeringen.
  

ASR Nederland, voorheen Fortis ASR, is ontstaan door het samengaan van AMEV, Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen. ASR Nederland biedt een compleet assortiment aan schade-, levens- en zorgverzekeringen. 
 

Arag Rechtsbijstand

ARAG Rechtsbijstand is als onderdeel van de internationale ARAG Groep sinds 1962 in Nederland actief als rechtsbijstandverzekeraar. ARAG biedt rechtsbijstand in verschillende verzekeringsmodules, waarbij verkeersrechtsbijstand altijd de basis vormt.
  

 Reaal Verzekeringen

REAAL Verzekeringen biedt als onderdeel van de SNS Reaal Groep een compleet aanbod van schade- en levensverzekeringen.
  

Avéro Achmea is onderdeel van de Achmea Groep, één van de grootste financiële dienstverleners in de Benelux. Avéro Achmea biedt een compleet assortiment aan schade-, levens- en zorgverzekeringen.
  

Delta Lloyd

Delta Lloyd Verzekeringen is onderdeel van Delta Lloyd Groep, een veelzijdig concern in de financiële dienstverlening. Delta Lloyd Verzekeringen biedt een breed assortiment aan schade- en levensverzekeringen.
 

 

Nationale-Nederlanden is een toonaangevende financiële dienstverlener in Nederland, die deel uitmaakt van de wereldwijde ING Groep. Nationale-Nederlanden biedt particuliere schade-, leven- en zorgverzekeringen en personal financial planning.

 

De Goudse

De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige verzekeringsmaatschappij met een compleet assortiment aan schade-, leven- en zorgverzekeringen. 
 


 

London Verzekering in Amsterdam is onderdeel van de Duitse Allianz Groep en biedt een breed assortiment aan schadeverzekeringen.

bestelpolis

 

 
     Home > Bestelpolis > Maatschappijen

   sitemap      execution only      uw privacy      disclaimer      links        home