De snelste weg naar een goedkope bestelautoverzekering: Bestelpolis

Bestelpolis is een handelsnaam van Netpolis BV, een landelijk opererend onafhankelijk assurantiekantoor dat sinds 1998 verzekeringen aanbiedt via internet. Dankzij de efficiŽnte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met toonaangevende verzekeraars kunt u flink besparen op uw verzekeringen.

 

Verzekeren is in onze visie heel eenvoudig. U kunt heel goed zelf uw verzekeringen afsluiten, zonder tussenkomst van een dure adviseur. U regelt het heel snel en gemakkelijk op het moment dat u dat past. Bovendien kunt u via internet eenvoudig vergelijken of u inderdaad bij ons het beste aanbod heeft. Tien tegen ťťn dat u bij ons voordeliger uit bent.

 

Bestelpolis heeft zijn dienstverlening zo ingericht dat u het hoogste financiŽle voordeel geniet. U profiteert namelijk van onze lage kosten, efficiŽnte werkwijze en goede inkoopafspraken met verzekeraars. Daarin werken wij samen met zo'n tien gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die garant staan voor de uitstekende voorwaarden. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij in alle vrijheid de beste verzekeraars voor u selecteren.

24 uur per dag verzekeren via internet

Wij zijn via internet 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het aanvragen van een voorlopige dekking, het afsluiten van een verzekering, het doorgeven van mutaties of het melden van een schade.

Execution only

Als u via de website van Bestelpolis en verzekering afsluit, dan is er geen sprake van advies. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders, informeer uzelf dan goed via onze website. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

bestelpolis

 

 
     Home > Bestelpolis > Over bestelpolis

   sitemap      execution only      uw privacy      disclaimer      links        home